Zwakke instellingen in het besturingssysteem vinden en oplossen

Zo vindt en corrigeert u zwakke instellingen in het besturingssysteem:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Selecteer het gedeelte Beveiliging.
  3. Selecteer onder Beveiliging Zoeken naar onveilige instellingen.
  4. Klik op de knop Zoeken.

Dit voert Zoeken naar onveilige instellingen uit. Na de scan ziet u scanresultaten in de sectie Zoeken naar onveilige instellingen.

5. Klik op Bekijken om het venster Zoeken naar onveilige instellingen te openen.
  6. Selecteer in het venster Zoeken naar onveilige instellingen een actie die u wilt uitvoeren voor onveilige instellingen:
    • Gevonden onveilige instellingen. Doe een van de volgende acties:
      • Klik op de knop Alles herstellen om alle onveilige instellingen te corrigeren.
      • Klik op de knop Herstellen om een onveilige instelling te corrigeren.
      • Als de correctie van een onveilige instelling wordt belet door geopende programma's, klikt u op de knop Bekijken om de lijst met storende programma's weer te geven.

Doe het volgende om programma's te sluiten die de correctie van de instelling voorkomen:

• Klik op de knop Programma verwijderen rechts van de naam van het storende programma om het normaal te sluiten. Als het programma niet-opgeslagen wijzigingen vindt, wordt u gevraagd ze op te slaan.
        • Klik op de koppeling Sluiten forceren om alle storende programma's te sluiten zonder gegevens op te slaan.
      • Selecteer in de vervolgkeuzelijst naast de knop Herstellen de optie Negeren om een onveilige instelling ongewijzigd te laten.
      • Selecteer in de vervolgkeuzelijst naast de knop Herstellen de optie Meer lezen om informatie over een onveilige instelling te lezen op de website van de Support van Kaspersky.
    • Eerder herstelde onveilige instellingen.
      • Klik op de knop Terugdraaien om de gecorrigeerde instelling naar de oorspronkelijke staat te herstellen.
      • Selecteer in de vervolgkeuzelijst naast de knop Terugdraaien de optie Meer lezen om informatie over een onveilige instelling te lezen op de website van de Support van Kaspersky.